Profesyonel Servis Elemanı & Garsonluk Eğitimi Mevcut Durum Kayıtlı Değil Fiyat Kapalı Başlayın This kurs is currently closed Profesyonel Servis Elemanı & Garsonluk Eğitimi Kurs İçerik Ders 1: Garsonluk Ders 2: Personellerin Giyim Kuralları Ders 3: Konuklar için Masa Düzenlemelerinin Yapılması Ders 4: Masa Düzeninin Oluşturulması Ders 5: Kuver Ders 6: Masa Üstü Servis Takımları Ders 7: Menaj Takımları Ders 8: Mutfak Hazırlık Aşamaları Ders 9: Yiyecekleri Pişirme Yöntemleri Ders 10: Servis Yöntemleri Ders 11: Menü Sunma ve Teslim Etme Ders 12: Peçete Katlama Teknikleri Ders 13: Tabaklar Ders 14: Garson Tepsileri Nasıl Taşınır Ders 15: Garson Görev ve Sorumlulukları Ders 16: Masa Temizliği Ders 17: Sandalye Temizliği Ders 18: Servantlar Ders 19: Oda Servisi Ders 20: Ödemelerin Alınması Ders 21: Temizlik, Hijyen ve Sanitasyon Ders 22: Temel Hijyen Eğitimi ve Sertifikası Ders 23: Temel İlkyardım Eğitimi Ders 24: Tip Box Dağılımı Nasıl Olmalıdır ? SERTİFİKA ADIMI