Profesyonel Barista Eğitimi Mevcut Durum Kayıtlı Değil Fiyat Kapalı Başlayın This kurs is currently closed Profesyonel Barista Eğitimi Kurs İçerik Ders 1: Kahve Tarihi Ders 2: Kahve Ağacı Ders 3: Türkiye’de Kahve Ders 4: Öğütülmelerine Göre Kahve Çeşitleri Ders 5: Kahve Nesilleri Ders 6: 2. Nesil ile Demlenen Kahveler Ders 7: 3. Nesil İle Demlenen Kahveler Ders 8: Türk Kahvesi ve Hazırlama Teknikleri Ders 9: Dibek Kahvesi ve Hazırlama Teknikleri Ders 10: Endonezya Filtre Kahve Ders 11: Etiyopya Filtre Kahve Ders 12: Kenya Filtre Kahve Ders 13: Kolombiya Filtre Kahve Ders 14: Alkollü Kahve Çeşitleri Ders 15: Cimbali (Espresso Makinesi) Ders 16: Kahve Değirmeni Ders 17: Adaçayı Ders 18: Böğürtlen Çayı Ders 19: Ihlamur Çayı Ders 20: Kekik Çayı Ders 21: Kış Çayı Ders 22: Kuşburnu Çayı Ders 23: Melisa Çayı Ders 24: Papatya Çayı Ders 25: Rezene Çayı Ders 26: Sinameki Çayı Ders 27: Yasemin Çayı Ders 28: Yeşil Çay Ders 29: Sıcak Çikolata Ders 30: Sahlep Ders 31: Frappe Çeşitleri ve Yapım Teknikleri Ders 32: Frozen Çeşitleri ve Yapım Teknikleri Ders 33: Milkshake Çeşitleri ve Yapım Teknikleri Ders 34: Smoothie Çeşitleri ve Yapım Teknikleri Ders 35: Ev Yapımı Limonata Ders 36: Şurup Sos Çeşitleri ve Markaları Ders 37: Dünyanın En Büyük Kahve Markaları Ve Şirketleri Ders 38 Dünyanın En Çok Kahve İthal Eden Ülkeleri Ders 39: Dünyanın En Çok Kahve İhracat Eden Ülkeleri Ders 40: Kahve Hakkında Bilinmesi Gereken 9 Madde Ders 41: 1 Ekim Dünya Kahve Günü Ders 42: Dünya Üzerinde Düzenlenen 5 Önemli Kahve Fuarı Ders 43: Kahve Tüketmenin Faydaları ve Zararları Ders 44: Kahve ile Cilt Bakımı Ders 45: Barista Menüsü Ders 46: Barista ve Barista Hakkında Ders 47: Bar Şefi Sertifika Adımı