Cafe & Restoran İşletmeciliği Eğitimi Mevcut Durum Kayıtlı Değil Fiyat Kapalı Başlayın This kurs is currently closed Cafe & Restoran İşletmeciliği Eğitimi Kurs İçerik Ders 1: Cafe ve Restoran Kavramı Ders 2: Konum Belirleme Ders 3: Dekorasyon Oluşturma Ders 4: Satın Alma Ders 5: Soğuk Hava Depoları Ders 6: Masa Çeşitleri ve Temizliği Ders 7: Sandalye Çeşitleri ve Temizlenmesi Ders 8: Servis Yöntemleri Ders 9: Masa Üstü Servis Takımları Ders 10: Menaj Takımları Ders 11: Kuver ve Kuver Çeşitleri Ders 12: Servant Ders 13: Tabaklar Ders 14: Bardaklar Ders 15: Cafe & Restoran Müdürü Görev ve Sorumlukları Ders 16: Garson Görev ve Sorumlukları Ders 17: Cafe & Restoran Giyim Kuralları Ders 18: Personel Belirleme Ders 19: Mutfak Üniteleri Ders 20: Mutfak Hazırlık Aşamaları Ders 21: Pişirme Teknikleri Ders 22: Konuklar İçin Masa Düzeni Oluşturma Ders 23: Menü Ders 24: Sosyal Medya Kullanımı Ders 25: Temizlik, Hijyen ve Sanitasyon Ders 26: Temel Hijyen Eğitimi Ders 27: Temel İlk Yardım Eğitimi Ders 28: Mutlu Müşterilere Nasıl Sahip Olunur SERTİFİKA ADIMI